­
Buren Dental
­

Coordinerend stralingsdeskundige

Per 1 januari 2015 is het verplicht dat een risico-analyse wordt goedgekeurd door een geregistreerd (bij de ANVS) coördinerend stralingsdeskundige.
Buren Dental heeft in de persoon van Erik Martens deze geregistreerde coördinerend stralingsdeskundige in dienst, waardoor al onze werkzaamheden en KEW producten onder direct toezicht van deze deskundigheid staan.

 

 

nice glassDe Miglionico Nice Glass is een moderne behandelstoel van het Italiaanse Miglionico, standaard voorzien van een glazen bedieningspaneel voor optimale hygiëne en bedieningsgemak.

Met ongekend veel mogelijkheden is de Nice-Glass altijd naar uw wens te configureren, de unit is eenvoudig in gebruik en ergonomisch.

 

 

 

nice-glass-paneel.pngZowel de arts-zijde als de assistent-zijde is voorzien van het Nice-Glass bedieningspaneel met glazen oppervlak, voor optimale hygiëne. Het bedieningspaneel is zeer eenvoudig met alcohol af te nemen.

 

 

nice glass paneel

Via de website www.kew-dossier.nl kunt u toegang krijgen tot uw digitale KEW dossier, mits u over een abonnement voor KEW-dossier.nl beschikt.

Nog geen abonnement? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Via KEW-dossier.nl heeft u altijd digitaal inzage in uw KEW dossier.

 
Heeft u vragen? Bel ons op 0345 - 50 54 22

 

­
De website Buren Dental.nl maakt gebruik van cookies. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan hiernaast eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies