­
Buren Dental

Beste relatie,DENTALBAUER

In 2008 is Buren Dental gestart als compact bedrijf, gespecialiseerd in röntgenapparatuur en software. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf dat voor meer dan 1000 praktijken dagelijks
KEW dossiers, metingen, software, scanners en röntgenapparatuur verzorgt.
We krijgen al enige tijd de vraag of we ook de levering van de algemene praktijkinrichting kunnen verzorgen. Hierbij moet gedacht worden aan behandelstoelen, hygiëne-apparatuur, CAD CAM,
compressoren/afzuigmotoren, etc. Deze vraag past goed bij onze ambitie. We zijn graag een bredere partner in de veranderende Nederlandse dentale markt.

 

dentalexpo

Bezoekt u ook de vakbeurs voor tandheelkunde?

17, 18 en 19 maart 2022 staat de Dental Expo gepland, na lang uitstel. Wij zijn er ook en verwelkomen u graag!

agendaIn verband met de coronamaatregelen vinden onze klassikale cursusussen nu on-line plaats, we gebruiken hiervoor Zoom.

De basiscursus stralingshygiëne tandartsassistenten zal plaatsvinden op maandagmiddag 1 maart 2021 en vrijdagmiddag 16 april. Voor de tandartsopfriscursus zijn data gepland: vrijdagmiddag 9 april en vrijdagmiddag 5 november.

 

 

onlinecursusVoor de praktijkmedewerker is het volgen van een opfriscursus éénmaal per 5 jaar verplicht. Deze cursus werd door Buren Dental reeds aangeboden op praktijklocatie, maar is nu ook als on-line variant beschikbaar.

De cursus is in eigen tijd te volgen. Na afronding ontvangt u van ons een certificaat, waarmee u aan kunt tonen aan de opfrisplicht te hebben voldaan.

Ook de basiscursus röntgen wordt on-line aangeboden op diverse data, deze cursus wordt echter wel live gegeven op geplande tijden. De opfriscursus is op ieder gewenst moment te volgen.

Meer informatie op deze pagina.

 

coronaWij volgen de landelijke richtlijn van het RIVM en hebben een aantal voorzorgsmaatregelen genomen:

-        Klantbezoeken van monteurs gaan door onder een aantal voorwaarden:

  • De werkzaamheden kunnen niet op afstand (zonder bezoek aan de praktijk) worden uitgevoerd;
  • De monteur zal de klant niet begroeten middels lichamelijk contact (geen hand geven)
  • De tandartspraktijk laat toe dat de monteur voor en na zijn bezoek zijn handen kan wassen;
  • De tandartspraktijk heeft geen of een lage bezetting (uitsluitend spoedbehandelingen) waardoor de monteur gedurende zijn bezoek de 1,5 meter afstand regel in acht kan blijven nemen. Bij twijfel over zijn veiligheid kan een monteur besluiten alsnog te vertrekken.

-        Onze kantoorbezetting is minimaal, waar mogelijk worden kantoor-werkzaamheden vanuit huis uitgevoerd door onze collega’s.

Wij bekijken de situatie van dag tot dag en volgen de nieuwsberichten en eventuele gewijzigde richtlijnen.

Deze situatie zal naar verwachting ten minste tot 6 april zo blijven. Mocht een gepland bezoek aan uw praktijk niet door kunnen gaan in verband met de situatie, dan vernemen we dat graag zo spoedig mogelijk van u. 

 

 

dentalexpoDe editie van de vakbeurs Dental Expo die gepland stond op 19, 20 en 21 maart 2020 in RAI Amsterdam, wordt verplaatst naar een later moment vanwege het coronavirus. Een nieuwe datum en/of locatie is momenteel nog niet bekend. Hiervoor is de organisatie in gesprek met alle betrokken partijen. De organisatie komt zo snel als mogelijk met een update.

Wij hadden u graag willen ontmoeten op onze stand, maar hebben uiteraard alle begrip voor dez situatie. Wij houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen, ook kunt u dentalexpo.nl bezoeken voor het laatste nieuws.

champagneHet team van Buren Dental wenst u een goed en een voorzpoedig 2020!

Ook dit jaar staan wij weer graag voor u klaar.

lerenBuren Dental kan nu ook de opfriscursus röntgen voor de tandartsassistenten verzorgen, we doen dit bij u in de praktijk.

Ook voor tandartsassistenten die röntgenfoto's maken in opdracht van een tandarts is een plicht om per 5 jaar een opfriscursus te volgen. Wij bieden deze op praktijklocatie aan voor zeer scherpe tarieven. Lees er meer over.

ids stand asahiDinsdag 12 maart start één van de grootste dentale beurzen ter wereld, de IDS in Keulen.

Vanaf dinsdag 12 tot en met zaterdag 16 maart zullen ruim 2300 standhouders op 170.000 m² hun beste producten en noviteiten aan u laten zien.

Buren Dental zal met een team aanwezig zijn gedurende deze beurs, u kunt ons vinden bij stand A038 in hal 11.1 bij Asahi roentgen.

Hier tonen wij u graag onze nieuwste OPG, de Solio X 2D en onze nieuwe CBCT, de Solio X Z.

Komt u ook langs?

Bezoek de website van de IDS voor meer informatie over de beurs en de locatie.

champagneHet team van Buren Dental wenst u een goed en een voorzpoedig 2019!

Ook dit jaar staan wij weer graag voor u klaar.

 
Heeft u vragen? Bel ons op 0345 - 50 54 22

 

­
De website Buren Dental.nl maakt gebruik van cookies. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan hiernaast eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies